Virtuele tour


Uw bedrijf of vastgoed presenteren door middel van een online rondleiding? Met een virtuele tour is dat mogelijk! Op uw website maakt u natuurlijk gebruik van foto’s om uw bedrijf aan de bezoekers van uw site te presenteren. Met een virtuele tour voegt u nog meer beleving toe aan uw site. Potentiële klanten kunnen dan namelijk online een kijkje nemen in uw zaak. Hierdoor kunnen zij zich bijvoorbeeld een beeld vormen van uw assortiment, de sfeer, unieke kenmerken en inrichting. Op deze manier weten ze al wat ze kunnen verwachten, nog voor ze bij u zijn geweest. Een bijzondere manier om uw klanten bij de eerste kennismaking direct aan u te binden. Het maakt daarbij niet uit of ze gebruik maken van de computer thuis, een tablet of een smartphone.

Geschikt voor grote en kleine ruimtes


Met een virtuele tour kunnen alle ruimtes in uw bedrijf perfect in beeld worden gebracht. Daarbij maakt de grootte niet uit. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vergaderzaal van 30m2 of een feesttent van 300m2, wij zorgen dat ze goed op beeld komen te staan.

Op hoogte


Als u bijvoorbeeld een camping heeft of een tuinwinkel, is uw buitenterrein net zo belangrijk als uw winkel of kantine. Ook hiervan kunnen wij een mooie 360-graden foto maken, waarop alle faciliteiten goed in beeld komen. Ook in uw winkel kunnen we als het ware boven de schappen uit een foto maken, mits er voldoende hoogte is. Met onze apparatuur kunnen wij fotograferen tot een hoogte van 15 meter zonder gebruik te maken van drones. Hierdoor zijn er geen vergunningen of licenties nodig.

menu & plattegronden


Uw bedrijf beschikt over diverse faciliteiten, verspreid over het terrein of binnen uw bedrijfsgebouw? Dan kunnen wij een interactieve menu en plattegrond toevoegen. De bezoeker kan zo direct een keuze maken voor de locaties die hij wil bekijken en snel en eenvoudig door uw virtuele tour navigeren.

Beeldbewerking


Als het nodig is, kunnen we op de foto’s ook hier en daar een vlekje wegwerken. Die lelijke vlek op de vloer, een barst in de muur: dat soort storende elementen kunnen we zo uit de foto’s halen, zonder dat het iemand opvalt. Zo is uw eerste indruk ook meteen een goede indruk.

Virtuele tour met de drone


Ook met de drone kan een virtuele tour van de omgeving gemaakt worden. Door middel van pinpoints kan er van de ene naar de andere locatie gesprongen worden. Door de extreem hoge resolutie kan er heel ver ingezoomd worden op de foto’s, waardoor er veel details van de omgeving zichtbaar zijn.