Beursfotografie


Beursfotografie


Beursfotografie is heel divers. Het kan gaan om foto’s van de beursstand, bezoekers en producten of diensten.

Er wordt veel geld gestoken in een perfecte presentatie tijdens een beurs. Met professionele beursfotografie kunt u zowel tijdens de beurs als daarna de aandacht op u vestigen. Beursfoto’s zijn uitermate geschikt om in contact te blijven met uw bezoekers. Maar ook voor de “thuisblijvers” kunnen doormiddel van de foto’s de beurs toch ook enigszins meebeleven. Zeker voor de collega’s die ook, direct of indirect, betrokken waren bij de voorbereiding van de beursdeelname is dit erg leuk, zinvol en leerzaam. Maar ook naar de directie toe kan het handig zijn te laten zien waar u die marketing euro’s aan hebt besteedt.

Maakt uw bedrijf deel uit van een grotere organistatie dan is het ook voor collega’s van de andere (buitenlandse) vestigingen het leuk om te zien hoe u uw beursdeelname aanpakt.

Maak een afspraak om uw beurs te bespreken!

Contact

U kunt de foto’s perfect gebruiken op uw website. Bijvoorbeeld om op uw nieuwspagina kort aandacht te besteden aan uw beursdeelname. Ook daar komt goede beursfotografie van uw stand goed van pas.

Wilt u foto’s van een compleet lege stand, dan maken wij de foto’s voor openingstijd van de beurs, of na sluitingstijd. Iedere beurs heeft zijn eigen media beleid. Soms moet vooraf toestemming worden gevraagd om foto’s te kunnen maken. Daarom is het belangrijk dat we tijdig contact hebben met elkaar om alles zo vroeg mogelijk te regelen.

Maak een afspraak om uw beurs te bespreken!

Contact