Evenementenfotograaf Pieter Bax


Als gespecialiseerd evenementenfotograaf weet ik dat het organiseren van een evenement veel tijd en moeite kost. Door te kiezen voor professionele evenementenfotografie kun je het event echter zo vaak herbeleven als jij dat wilt! Mijn event fotografie zorgt er voor dat memorabele momenten op krachtige wijze worden vastgelegd.

Evenementenfotografie als visitekaartje


Een goed georganiseerd evenement kan een geweldig visitekaartje voor je organisatie zijn. De foto’s die hieruit voortkomen, kunnen als communicatiemiddel worden ingezet. Op deze manier kun je mensen in één oogopslag de sfeer van het evenement en je bedrijf laten zien. Creatieve evenementen fotografie zal bestaande klanten en prospects vertellen wie je als bedrijf bent.

Niet zomaar een evenementenfotograaf


In de snelle tijd waarin we leven moet fotografie, wil deze opvallen, verrassen. Een evenementenfotograaf heeft daarbij een belangrijke rol en zorgt ervoor dat je na een prachtig evenement representatieve foto’s aangeleverd krijgt. Kies daarom voor mijn event fotografie en laat mij als ervaren fotograaf getuige van jouw bijzondere evenement zijn.
Mensen komen op een event samen en worden door beleving en emotie met elkaar verbonden. Vaak gebeurt er op hetzelfde moment veel tegelijkertijd. Als gespecialiseerd fotograaf weet ik precies wat ik doen moet om niets van de actie te missen. Hierdoor versta ik als geen ander de kunst om het evenement te laten herleven alsof het ‘live’ is.
De juiste timing, gecombineerd met een gezonde dosis creativiteit is mijn handelsmerk. Met een speciale bewerkingstechniek zorg ik ervoor dat mijn foto’s de maximale beeldkwaliteit behouden, niet enkel online maar ook in print. Je ontvangt kort na het evenement prachtige foto’s die op verschillende manieren kunnen worden ingezet.

Event fotografie als specialisme


Ondanks het hoge tempo van een show niets missen? Een belangrijke keynote fotograferen zonder te storen of in een donkere ruimte een diner vastleggen zonder te flitsen? Dat zijn de uitdagingen die komen kijken bij het vastleggen van evenementen. Om zonder te ensceneren die éne kans niet te missen, moet je als fotograaf altijd scherp zijn. Event fotografie is daarom mijn specialisme!

Evenementenfotograaf Pieter Bax


Door mijn jarenlange ervaring als event fotograaf weet ik het draaiboek effectief te benutten en behoud ik het overzicht. Dit levert aantrekkelijke evenementen fotografie op waarin de boodschap van het event goed tot zijn recht komt. Vaak worden bij het realiseren van een evenement kosten nog moeite gespaard. Dan wil je toch ook dat de herbeleving van een gelijkwaardig hoog niveau is?