Hoogtefotografie


Pieter Bax Fotografie voegt een extra dimensie aan een foto toe: de hoogte. Dit levert een vernieuwend en verrassend perspectief op dat u anders nooit zou zien! Voor een andere kijk op uw huis, bedrijfspand, familie, feest/evenement of bruiloft fotograferen wij tot een hoogte van wel 10 meter. Dit doen wij met een professioneel traploos instelbaar statief dat tot een hoogte van maximaal 10 meter kan worden uitgeschoven, terwijl wij op de grond blijven. En een heel groot voordeel van het gebruik van het hoogtestatief is dat er geen vergunning nodig is! Pieter Bax maakt vanuit ieder gewenst standpunt hoogtefoto’s, zelfs op plekken waar zich veel mensen bevinden!

De voordelen van hoogtefotografie


* Geen vergunning nodig
* Unieke beelden zonder obstakels
* Door heel Nederland inzetbaar voor diverse doeleinden
* Geheel afgestemd op uw wensen

Geen vergunning nodig


Een heel groot voordeel van hoogtefotografie is dat wij zonder vergunning overal foto’s vanuit de hoogte kunnen maken. Luchtfotografie is de afgelopen jaren steeds toegankelijker geworden door de komst van de drone. Echter zitten er een aantal restricties aan het vliegen met een drone. Door het gebruik van het hoogtestatief is dit probleem verleden tijd! Pieter Bax kan altijd en overal prachtige hoogtefoto’s maken zonder dat er een vergunning aangevraagd hoeft te worden.

Unieke beelden zonder obstakels


Pieter Bax kan zijn hoogtestatief overal neerzetten waar u maar wilt! Wilt u bijvoorbeeld foto’s of misschien wel een time-lapse van een evenement waar zich veel mensen bevinden? Dit is geen probleem voor Pieter Bax! Ons hoogtestatief kan overal geplaatst worden, zelfs op plekken waar het erg druk is. Dit zijn plekken waar je met een drone niet mag vliegen in verband met de veiligheid. Met het hoogtestatief wordt u dus niet beperkt door de regelgeving met betrekking tot drones. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Door heel Nederland inzetbaar voor diverse doeleinden


Pieter Bax Fotografie  is door heel Nederland inzetbaar als hoogtefotograaf voor diverse doeleinden. Partijen die gebruik zouden kunnen maken van hoogtefotografie zijn:

* Evenementen
* Aannemers
* Makelaardij
* Projectontwikkelaars
* Woningbouwverenigingen
* Ondernemers
* Gemeenten
* Particulieren (feest, bruiloft, familiefoto ect.)

Wilt u een evenement, bouwproject, huis dat te koop staat of uw bedrijf uniek in beeld laten brengen? Dan is een hoogtefoto wat u zoekt!

Geheel afgestemd op uw wensen


Hoogtefotografie op zich biedt al zoveel mogelijkheden, maar Pieter Bax kan ook (HDR) panorama’s maken tot wel 360 graden! Daarnaast kunnen deze overdag, maar ook in de avond genomen worden. Door gebruik te maken van de HDR techniek creëert Pieter Bax Fotografie een unieke foto met hoge contrasten. Ook een time-lapse behoort tot de mogelijkheden.

De opnamen kunnen (indien gewenst) mede door u geregisseerd worden vanaf de grond, waardoor u eenvoudig de beeldhoek kan bepalen. En omdat het hoogtestatief snel en eenvoudig te installeren is, zijn opnamen vanuit meerdere invalshoeken en hoogten ook geen probleem. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Ook gespecialiseerd in dronefotografie


Wilt u graag een prachtige luchtfoto? Pieter Bax is naast hoogtefotograaf ook luchtfotograaf en fotografeert met behulp van een professionele drone en camera tot een hoogte van wel 100 meter. Kijk voor meer informatie op de pagina dronefotografie.