Timelapse video


Timelapse is een fantastische techniek waarmee tijd zichtbaar wordt gemaakt. Opnames van bouwprojecten worden van 2 jaar naar 2 minuten teruggebracht. Seizoenen veranderen in enkele seconden. Een prachtige zonsopkomst in een natuurgebied of een dag naar nacht transitie van een mooi verlicht gebouw. Dit zijn zomaar wat voorbeelden die mogelijk zijn met een timelapse.


 

Timelapse laten maken van een bouwproject?
Bouwprojecten zijn het meest bekende voorbeeld waar timelapsevideo’s van gemaakt worden. Dit is ook logisch, want met deze techniek kan je het bouwproces perfect weergeven! Met camera’s wordt er op een bepaald interval foto’s genomen. Dit gebeurd meestal vanuit een vast standpunt, maar hier zijn uitzonderingen op.

In een paar seconde gebouwd!
Een bouwvideo waarin een bouwproject in enkele seconden tot stand komt spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar is natuurlijk een prachtig visitekaartje voor toekomstige klanten. Daarnaast is het een mooie marketingtool. Laat klanten zien waar je toe in staat bent met een dynamische en kwalitatieve timelapsevideo!

Boek een afspraak voor informatie over jouw timelapse!

Contact

De time lapse camera’s die geplaatst worden, zitten in een weer en windbestendige behuizing. Daardoor kunnen er opnamen gemaakt worden in alle weersomstandigheden. De camera’s zijn voorzien van een groot accupakket, waardoor het mogelijk wordt om tot 300 dagen opnamen te maken, zonder dat de accu’s vervangen hoeven te worden.

Door gebruik te maken van verschillende beugels en klemmen kan de time lapse camera eigenlijk op ieder plek geïnstalleerd worden. Met een flexibele camera-arm kan de camera altijd goed gepositioneerd worden.

Met de camera extender kit kan de camera op afstand bediend worden. Er blijft controle over de camera mogelijk, ook al is deze op een moeilijk bereikbare plek geïnstalleerd.

De time lapse opnamen kunnen worden geprogrammeerd, zodat er alleen op de momenten dat ook daadwerkelijk wat gebeurd opnamen worden gemaakt.

Product timelapse
Een timelapse is ook uitermate geschikt om te laten zien hoe een product wordt gemaakt. In hele korte tijd kan je laten zien hoe een product wordt gemaakt. Zeker wanneer het gaat om producten die klantspecifiek worden samengesteld.


Inrichtings timelapse
Maar ook van het inrichten van een fitnessruimte, een beursvloer of een woning is een timelapse uitermate geschikt. In slechts enkele seconden laat je zien hoe een ruimte gevuld wordt.

Boek een afspraak voor informatie over jouw timelapse!

contact