Architectuurfotografie


Als professioneel architectuurfotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van gebouwen en interieurs. Aan de ene kant is dat een technische tak binnen de fotografie. Een architectuurfotograaf werkt b.v. met speciale tilt-shift lenzen die vervorming voorkomen. Maar architectuurfotografie is aan de andere kant ook wel gewoon fotografie: een mooie foto kenmerkt zich door goede compositie en fraai licht. Ik werk in de meeste gevallen met het bestaande licht. Dat geeft mijn beelden een authentiek, sfeervol karakter. Dat wordt versterkt door zorgvuldige nabewerking van de beelden die ik tijdens een shoot maak.

Van architectenbureaus tot recreatiebedrijven


Een architectuurfotograaf werkt niet alleen maar voor architectenbureaus, interieurontwerpers en bouwbedrijven. Natuurlijk wel voor een groot deel, maar er zijn veel meer typen opdrachtgevers die zich thuis voelen bij stijl en sfeer van de architectuurfotograaf. Zo heb ik in de loop der jaren ook gewerkt voor recreatiebedrijven, communicatiebedrijven, grote toeleveranciers van materialen en marketingbureaus.

Architectuurfotograaf in Nederland


Fotograferen van gebouwen en interieurs kun je niet in een studio doen. Mijn werkterrein is dan ook overal in Nederland. Zoekt u een architectuurfotograaf of interieurfotograaf, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook altijd. (0649 371 388).