Passie gecombineerd met passie


Je wilt je organisatie, event of project vanuit de lucht laten fotograferen. Dan ben je bij Pieter Bax Fotografie aan het goede adres. Bij mij kan je luchtfoto’s laten maken van zeer hoge kwaliteit. Daarbij zijn we ook nog eens één van de weinige bedrijven in Nederland die dit legaal mogen doen. Wij zijn gecertificeerd om met een drone in Nederland te vliegen. Ook zijn wij constant op de hoogte van wet- en regelgeving. Daarnaast zijn we ook nog eens verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,- We vliegen met drones die tot 20 megapixels foto’s kunnen maken. Zo ben je in ieder geval gegarandeerd van poster kwaliteit. Bij Pieter Bax kies je dus voor zekerheid, veiligheid en kwaliteit. We werken ook nog eens met scherpe tarieven en alle foto’s zijn rechtenvrij.

Luchtfotografie in Nederland


Niet overal in Nederland is het toegestaan om luchtfoto’s te maken. Uiteraard is het logisch dat je niet boven Schiphol met een drone mag hangen. Maar wist je dat het bijvoorbeeld ook illegaal is om in heel Amsterdam te vliegen. Luchtfotografie in Nederland is beperkt maar er zijn absoluut genoeg plaatsen waar wel gevlogen mag worden. Per situatie beoordeel ik of het toegestaan en verantwoord is om de lucht in te gaan. Ook houd ik altijd rekening met weersomstandigheden en vliegen ik nooit boven mensenmassa’s. Iets wat absoluut verboden is. Daarentegen heb ik genoeg creatieve oplossingen en alternatieven om alsnog luchtfotografie toe te passen voor jouw organisatie.

Luchtfotografie binnen


Wij vliegen ook geregeld binnen. Denk aan bijvoorbeeld grote bedrijfshallen of een stadion. Het voordeel van onze drones is dat ze beschikken over obstakel herkenning. Hierdoor wordt de hoogst haalbare veiligheid gegarandeerd. Hierin geldt ook weer dat we nooit boven mensen zullen vliegen. Drones kunnen namelijk enorm letsel veroorzaken. Dit risico willen wij ten aller tijde voorkomen.

Dronepanorama's


De dronepanorama foto’s die wij maken bestaan veelal uit 20 of meer afzonderlijke foto’s. Hierdoor ontstaan foto’s met een extreem hoge resolutie, die daardoor ook op hele grote formaten afgedrukt kunnen worden.

Deze afdrukken kunnen in onze eigen studio voor u afgedrukt worden. Om een idee te krijgen. De onderstaande foto kunnen wij in onze eigen fotoprintservice afdrukken op een formaat van 1 x 3 meter.

360 graden luchtfotografie


Het leuke van nieuwe en vooruitstrevende technologie is de waanzinnig gave toepassingen die opeens mogelijk zijn. Zo ondersteunen mijn drones en camera’s 360 graden luchtfotografie. Een geavanceerde technologie waardoor ik een ware 360° weergave kan vastleggen. Dit kan zowel binnen als buiten. Het mooie hiervan is dat jouw doelgroep of klant via zijn mobiel of laptop rond kan kijken in de gefotografeerde ruimte. Het geeft dus echt de indruk alsof je je in die specifieke ruimte bevindt. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Apparatuur


Wij vliegen met drone’s van gerenommeerde merken zoals onder andere DJI. Omdat wij gecertificeerd zijn om met drone’s te vliegen, zullen wij ons ook ten alle tijden houden aan de regionale regelgeving.

Tijdens de vlucht maken wij gebruik van tablets. Hierop kunnen we veel beter het beeld bepalen dan op bijvoorbeeld een kleine telefoon.

Panoramafoto’s die we tijdens de vlucht maken kunnen we tijdens de vlucht al in een preview binnen halen, zodat we al tijdens de vlucht kunnen bepalen of de foto ook werkelijk het beeld is dat we graag willen hebben.

Doordat wij verschillende drone’s tot onze beschikking hebben zijn de mogelijkheden voor het maken van foto’s of video’s dan ook zeer uiteenlopend.