Fine Art Printing
Grootformaat print

Ben jij op zoek naar een print van een foto waar je jaren van kunt genieten? Dankzij de toepassing van geavanceerde printtechnieken en het gebruik van Ilford Galerie Prestige fotopapier maken wij een echt kunstwerk van jouw foto.

Afhankelijk van het gewenste eindresultaat kies je zelf het soort papier en het formaat van jouw afdruk. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor jouw kunstwerk!


Doordat wij gebruik maken van printers met pigmentinkt, is de kleurechtheid op deze papiersoorten langdurig gegarandeerd.

Omdat het vrijwel onmogelijk is om op een beeldscherm een keuze te maken voor uw kunstwerk, hebben wij in onze studio voorbeelden. Zo kunt u alle papiersoorten makkelijk vergelijken en tot een passende keuze komen.

De papiersoorten die we in ons assortiment hebben om uw foto op af te drukken zijn de volgende:


Ilford Galerie
Gold Fibre Gloss

Een afdruk met een breed en levendig kleurengamma met veel detail en scherpte.

Een traditioneel fotopapier op basis van vezels is een terugkeer naar vervlogen tijdperk.

Dit papier wordt veel gebruikt voor tentoonstellingen vanwege de hoge kwaliteit.


Ilford Galerie
Fine Art Smooth

Een hele mooie matte, contrastrijke en scherpe afdruk.
Dit papier levert een verbijsterd contrast en scherpte in de afdruk, met een heel groot kleurengamma. Het is bij uitstek ook geschikt voor zwart / wit reproducties.


Ilford Galerie
Fine Art Smooth Pearl

Een afdruk met superieure helderheid, hoge scherpte en groot kleurengamma en een unieke parelachtig oppervlak.


Ilford Galerie
Cotton Artist Textured

Een afdruk met een mooie structuur, op basis van katoen. De basis voor dit papier wordt gemaakt in een traditionele papiermolen. Het papier gegarandeerd een breed kleurengamma en kleurconsistentie, gecombineerd met hoge scherpte en crispy details.


Ilford Galerie
Raster Silk

Deze afdruk heeft een creatief randje, door de ‘no glare’ zijden afwerking is het bij uitstek geschikt voor portretten. Het papier heeft een natuurlijke basis tint, waardoor een groot contrast kan worden bereikt met een breed kleurengamma.