Buitengewoon in beeld!


Online content is van groot belang voor een bedrijf. Film speelt hier een steeds grotere rol in, omdat met film een beleving en sfeer kan worden neergezet. Bovendien kan met de juiste filmcontent een enorm bereik gegenereerd worden. Of het nu gaat om een promotiefilm, bedrijfspresentatie of een aftermovie. Voor mij is het weergeven van de juiste sfeer en het brengen van de kernboodschap aan een doelgroep de grote uitdaging.

Geluid


Goed geluid is ontzettend belangrijk bij het maken van een video. Slecht geluid is nog veel erger dan slecht beeld en geeft meteen een amateuristisch gevoel aan de video.
Per situatie maken wij dan ook gebruik van specifieke microfoons.
Het geluid wordt door ons op twee plekken tegelijkertijd opgenomen. Het geluid wordt direct bij de video opgenomen, maar ook nog op een externe audiorecorder. Het geluid op de externe audiorecorder is altijd van een veel hogere kwaliteit, dan het geluid dat direct bij de video wordt opgenomen. Hierdoor kunnen wij in de nabewerking van de video hoogwaardig geluid toevoegen aan de videobeelden.
Bij grotere producties op locatie maken wij vaak ook nog gebruik van een audiomengpaneel, zodat we het geluid van de verschillende microfoons direct goed op elkaar af kunnen stemmen.

Dronevideo


Door middel van drone beelden pak je de aandacht van je doelgroep. Met een drone video breng je jouw bedrijf op een unieke manier in kaart. Videobeelden gemaakt met een drone maken veel indruk en zijn daarmee een verrijking op je online content. Pak de aandacht met de beelden van jouw dronevideo en spreek je doelgroep aan met een combinatie van beeld en andere content.

Livestream producties


Wij regelen alle techniek op locatie, voor een compleet verzorgde live video productie. Voor uw congres, bijeenkomst, seminar, lezing of ander evenement.
Registratie met meerdere camera’s is standaard bij onze livestream producties, omdat dit nodig is voor een goed verzorgde livestream.
Wij maken al een livestream met slechts één technicus. Extra camera’s worden dan op afstand bediend.