Pieter Bax Fotografie
Slechts één kans voor een eerste indruk!

Fotostudio

De fotosessie in mijn studio beginnen we met een kop koffie of thee. Ondertussen maken we kennis en ga ik mezelf een beeld vormen van wie jij bent. Tenslotte is het de bedoeling dat je met foto's naar huis gaat die uitstralen wie jij bent.

Vervolgens gaan we de studio in en gaan we aan de slag. Uiteraard is het mogelijk om in verschillende outfits op de foto te gaan. De studio beschikt over een kleedruimte waar je discreet om kan kleden.

Wanneer je gebruik wilt maken van een kapper en visagie, dan behoort dat uiteraard tot mogelijkheid. Tijdens de shoot blijft de visagiste aanwezig om tijdens het fotograferen de make-up of het haar bij te werken.


Tijdens de fotografiesessie zullen we samen de foto's direct beoordelen op groot scherm.

Na de fotosessie worden de foto's geretoucheerd op kleur gekalibreerde monitoren. Dit geeft de garantie dat je natuurgetrouwe foto's opgeleverd krijgt.

Na afloop van de fotosessie kan er op onze professionele fotoprinter direct een afdruk worden gemaakt van één of meerder foto's. De afdrukken worden gemaakt op Ilford Galerie Professional Inkjet Photo Paper.E-mailen
Bellen